Fraktinformasjon

Informasjon om levering

Land for levering:
Vi leverer for tiden kun til Norge.

Ordrebekreftelse
Så snart du har lagt inn bestillingen din, vil du motta en bekreftelse på e-post. Dette betyr at vi har lagret bestillingen din i systemet vårt og har begynt å behandle bestillingen.

Sporing av bestillingen
Du vil motta en sporingskode i e-posten din innen 24 timer etter at pakken har forlatt lageret vårt.

Leveringsdetaljer

Nedenfor finner du gjennomsnittlig leveringstid for alle pakkene våre:

Hvis datoen for den siste bestillingen er før kl. 15:00 (GMT+01:00) sentraleuropeisk tid (Oslo), vil den bli behandlet samme dag:

Behandlingstid: 1-2 dager (man-lør)

Leveringstid: 4-7 dager (man-lør)


Fraktkostnader
Vi dekker fraktkostnadene for hver bestilling. Alle produktene våre leveres 100 % gratis hjem til deg. Det er heller ikke noe minimumsbestillingsantall.

Sene bestillinger
Hvis den maksimale tiden for ordrebehandling og utsendelse har utløpt og bestillingen din fremdeles ikke har kommet frem, er det ingen grunn til panikk. Beregn opptil to dager ekstra, og ikke glem å bruke sporingskoden. Hvis pakken fortsatt ikke har kommet frem, kan du kontakte oss og oppgi bestillingsnummeret ditt.

Skadet eller feil bestilling
Har du mottatt pakken din, men den er skadet eller varene er feil (f.eks. feil størrelse eller farge)? Ikke noe problem! Ta bilder av problemet, forklar kort hva som er galt, og kontakt oss ved å oppgi ordrenummeret ditt.

Ikke nøl med å kontakte oss via e-post hvis du har spørsmål om når bestillingen din vil bli sendt. Vårt serviceteam hjelper deg gjerne.

Adresse: 
Suite C, Level 7, World Trust Tower, 50 Stanley Street, Central, Hong Kong.

Firmanummer: 3221084

E-Mail: info@annejohansen.com
Telefon: +31647373131