Om oss

Velkommen til Anne Johansen

Vi på Anne Johansen er stolte av å ønske deg velkommen til vår online motebutikk, hvor vi kuraterer en unik samling av klær som kombinerer tidløs eleganse med moderne stil. Vår lidenskap for mote og dedikasjon til kvalitet danner grunnlaget for vårt engasjement for å bringe deg det beste av det beste innen klær og tilbehør.

Vår historie

Anne Johansen ble grunnlagt av moteentusiasten Anne, som hadde en visjon om å skape en destinasjon der kundene kunne finne eksklusive og stilige plagg som uttrykker deres personlige stil. Anne har en dyp kjærlighet til design og et sterkt ønske om å gi kundene en uforglemmelig shoppingopplevelse.

Med bakgrunn fra motebransjen og en lidenskap for å identifisere tidløse trender har Anne Johansen skapt en estetikk som appellerer til moderne kvinner og menn med sans for eleganse.

Vår Filosofi

Vi tror på at klær er en form for selvuttrykk, og derfor legger vi stor vekt på å tilby et variert utvalg som passer enhver smak og anledning. Fra sofistikerte kjoler til avslappede hverdagsantrekk, Anne Johansen har noe for alle. Vi håper å inspirere deg til å utforske nye stiler, samtidig som vi gir deg muligheten til å føle deg selvsikker og vakker uansett hvor du går.

 

Adresse:
Suite C, Level 7, World Trust Tower, 50 Stanley Street, Central, Hong Kong

E-mail: info@annejohansen.com
Téléphone: +31647373131